Kaviár

Kaviár ako ingrediencia v receptoch:

  • Iné jednohubky - zemiakové vežičky a balíčky fajnového jazýčka

    Iné jednohubky - zemiakové vežičky a balíčky fajnového jazýčka

    Toto robím na oslavy. Postup je jednodduchý ako facka. Vždy zmiznú do poslednej omrvinky. Zaručene s týmito jednohubkami budete mať úspech :). Recept som odkukala v TV. Kto ho robil a ako, presne...

  • Chlebíčky s lososom
  • Roláda z lososa, zubáča a špenátu

    Roláda z lososa, zubáča a špenátu

    Prvým krokom je spracovanie a príprava jemných čerstvých filiet zo zubáča a lososa. Z lososa pripravíme steak, ktorý osolíme, jemne okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Z filety zubáča pripravíme penu vymiešaním ponorným mixérom s pridaním vajíčka,...

  • Ruské bliny s kaviárom

    Ruské bliny s kaviárom

    Droždie rozmiešame v teplom mlieku, pridáme cukor a polovicu preosiatej hladkej múky, rozmiešame a necháme pod obrúskom v teple hodinu kysnúť. Potom pridáme soľ, dva žĺtky, polovicu dávky rozohriateho masla, rozmiešame a necháme...

  • Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviárom

    Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviárom

    Zemiaky dôkladne umyjeme a osušíme. Dáme piecť do pahreby alebo na gril. Upečené zemiaky vyberieme, prstami stlačíme tak, aby na vrchu praskli.

  • Recept bez obrázku

    Cesnaková a kaviár nátierka

    všetko spolu poriadne premiešame a potom trošku pridaj kaviár je výborná a hlavne chutí aj mojim rodičmi!!! Dobrú chuť :)

  • Gunkan suši

    Gunkan suši

    Celý list riasy nastriháme po dĺžke na 8 rovnako širokých pruhov, polovicu teda na 4 pruhy. V miske si zmiešame ryžový ocot s 200 ml vody. Zo suši ryže rukami navlhčenými v octovej vode (aby sa...

  • Recept bez obrázku

    Kaviárové vajcia

    Natvrdo uvarené vajcia rozkrojíme, vyberieme žĺtky a vymiešame s maslom, soľou a korením do peny. Touto zmesou naplníme polovičky vajec tak, aby vznikli jamky.

  • Recept bez obrázku

    Chlebíčky s kaviárom

    Z chleba nakrájame silnejšie plátky do štvorcov bez kôrky. 2 chlebíky spájame maslom vymiešaným s kaviárom (trochu si necháme na ozdobu), uvarenými vaječnými žĺtkami, soľou a citrónovou šťavou.

  • Recept bez obrázku

    Placky s údeným lososom

    Očistené zemiaky postrúhame, dáme ich do misky, trochu osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme sušeným majoránom a premiešame.

  • Recept bez obrázku

    Žraločie steaky s petržlenovou omáčkou

    Najprv si pripravíme marinádu na steaky. Zamiešame polovicu šťavy z citróna s polovicou petržlenovej vňate a olivovým olejem, osolíme a okoreníme podľa chuti a do zmesi uložíme steaky. Necháme v chladničke marinovať asi 2 hodiny.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist