Kaviár

Kaviár ako ingrediencia v receptoch:

  • Kolieska zo slaného rascového lineckého cesta plnené rybacou nátierkou (fotorecept)

    Kolieska zo slaného rascového lineckého cesta plnené rybacou nátierkou (fotorecept)

    Recept od Ivana Rusinu (www. ivanoveminutky. com), ktorý si vyskúšali výhercovia novembrového kola našej súťaže Varíme s Varechou v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse.

  • Iné jednohubky - zemiakové vežičky a balíčky fajnového jazýčka

    Iné jednohubky - zemiakové vežičky a balíčky fajnového jazýčka

    Toto robím na oslavy. Postup je jednodduchý ako facka. Vždy zmiznú do poslednej omrvinky. Zaručene s týmito jednohubkami budete mať úspech :). Recept som odkukala v TV. Kto ho robil a ako, presne...

  • Chlebíčky s lososom
  • Roláda z lososa, zubáča a špenátu

    Roláda z lososa, zubáča a špenátu

    Prvým krokom je spracovanie a príprava jemných čerstvých filiet zo zubáča a lososa. Z lososa pripravíme steak, ktorý osolíme, jemne okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Z filety zubáča pripravíme penu vymiešaním ponorným mixérom s pridaním vajíčka,...

  • Ruské bliny s kaviárom

    Ruské bliny s kaviárom

    Droždie rozmiešame v teplom mlieku, pridáme cukor a polovicu preosiatej hladkej múky, rozmiešame a necháme pod obrúskom v teple hodinu kysnúť. Potom pridáme soľ, dva žĺtky, polovicu dávky rozohriateho masla, rozmiešame a necháme...

  • Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviárom

    Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviárom

    Zemiaky dôkladne umyjeme a osušíme. Dáme piecť do pahreby alebo na gril. Upečené zemiaky vyberieme, prstami stlačíme tak, aby na vrchu praskli.

  • Recept bez obrázku

    Cesnaková a kaviár nátierka

    všetko spolu poriadne premiešame a potom trošku pridaj kaviár je výborná a hlavne chutí aj mojim rodičmi!!! Dobrú chuť :)

  • Gunkan suši

    Gunkan suši

    Celý list riasy nastriháme po dĺžke na 8 rovnako širokých pruhov, polovicu teda na 4 pruhy. V miske si zmiešame ryžový ocot s 200 ml vody. Zo suši ryže rukami navlhčenými v octovej vode (aby sa...

  • Recept bez obrázku

    Kaviárové vajcia

    Natvrdo uvarené vajcia rozkrojíme, vyberieme žĺtky a vymiešame s maslom, soľou a korením do peny. Touto zmesou naplníme polovičky vajec tak, aby vznikli jamky.

  • Recept bez obrázku

    Chlebíčky s kaviárom

    Z chleba nakrájame silnejšie plátky do štvorcov bez kôrky. 2 chlebíky spájame maslom vymiešaným s kaviárom (trochu si necháme na ozdobu), uvarenými vaječnými žĺtkami, soľou a citrónovou šťavou.

  • Recept bez obrázku

    Placky s údeným lososom

    Očistené zemiaky postrúhame, dáme ich do misky, trochu osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme sušeným majoránom a premiešame.

  • Recept bez obrázku

    Žraločie steaky s petržlenovou omáčkou

    Najprv si pripravíme marinádu na steaky. Zamiešame polovicu šťavy z citróna s polovicou petržlenovej vňate a olivovým olejem, osolíme a okoreníme podľa chuti a do zmesi uložíme steaky. Necháme v chladničke marinovať asi 2 hodiny.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist