Placky s údeným lososom

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009

Suroviny

600 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené zemiaky postrúhame, dáme ich do misky, trochu osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme sušeným majoránom a premiešame.

  2. 2

    Zmes dávame lyžicou na rozpálenú panvicu a vytvoríme placky. Pečieme z obidvoch strán. Poukladáme ich na tanier, pridáme kyslú smotanu, ktorú sme osolili.

  3. 3

    Potom pridáme plátky údeného lososa a ozdobíme ich kúskami petržlenovej vňate a kaviárom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby morské, Hlavné jedlá, Pečené, 50 špecialít z rýb

Diskusia k receptu