Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviárom

Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 23. júla 2010 13:38
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviáromFoto: Archív Vojtecha Artza
10
porcií
10 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Zemiaky dôkladne umyjeme a osušíme. Dáme piecť do pahreby alebo na gril. Upečené zemiaky vyberieme, prstami stlačíme tak, aby na vrchu praskli.

  2. 2

    Osolíme a okoreníme. Na ne dáme vrstvu cottage cheese, celú pažítku a kaviár.

  3. 3

    Náš tip: Pažítka je dôležitý zdroj vitamínu C a obsahuje veľa karoténu. Podporuje trávenie, povzbudzuje chuť k jedlu a znižuje krvný tlak.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist