Pečené zemiačky s cottage cheese a kaviárom
Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 23. júla 2010
šéfkuchár spoločnosti Metro, 23. júla 2010
Foto: Archív Vojtecha Artza
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky dôkladne umyjeme a osušíme. Dáme piecť do pahreby alebo na gril. Upečené zemiaky vyberieme, prstami stlačíme tak, aby na vrchu praskli.
- 2
Osolíme a okoreníme. Na ne dáme vrstvu cottage cheese, celú pažítku a kaviár.
- 3
Náš tip: Pažítka je dôležitý zdroj vitamínu C a obsahuje veľa karoténu. Podporuje trávenie, povzbudzuje chuť k jedlu a znižuje krvný tlak.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu