
Likérové špice
Najskôr upečieme buflery. Žĺtky vyšľaháme s 35 g kryštálového cukru na hustú penu. Bielky vyšľaháme takisto...

Karamelové veterníky
Odpaľované cesto: Vodu, olej a soľ privedieme do varu. Prisypeme múku a miešame, kým...

Obrátený jablkový zákusok s tvarohovo-jogurtovo plnkou
Je veľa spôsobov, ako upiecť tento obľúbený zákusok. Jeden ponúkam a hádam bude chutiť...

Kakaový zákusok s čokoládovou polevou
Najskôr som upiekla korpus. Vajcia som vyšľahala s cukrom a vanilkovým cukrom. Potom som pridala...

Piškótová roláda s mascarpone a mandarínkami
Každý týždeň Vám budeme prinášať skvelé, jednoduché a chutné recepty. Dnes si spolu s Veronikou...

Jemný mrkvový zákusok v jesenných farbách
Veľmi chutný a jemný. Pestré farby jesene si určite obľúbite.

Môj Opitý Izidor
Čím som staršia, tým mám radšej staré klasické zákusky, aké si pamätám ešte od mojej starej mamy. Toto je jeden z nich....

Punčové rezy
Nesmrteľné punčové rezy. Podľa nášho podrobného fotopostupu sa vám určite podaria.

Nepečený kakaový zákusok
Sušienky rozdrvíme na menšie kúsky. Do hrnca nasypeme cukor, pridáme kakao, vodu a premiešame....

Karamelový maxiveterník podľa kaviarne Bábovka
Vyskúšajte maxiverziu obľúbeného karamelového veterníka.

Bezlepkové viedenské rezy
Korpus: Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Osobitne vyšľaháme žĺtky s cukrom do svetlej peny, postupne pridávame...

Gaštanové rezy
K jeseni neodmysliteľne patria gaštany, či už tie v parku alebo jedlé. Tie jedlé sa v podobe gaštanového pyré snúbia s jemným kakaovým korpusom a šľahačkou v týchto chutných rezoch....

Krémový zákusok troch chutí
Jablká, tvaroh a puding v jemnom zákusku, ktorý prekvapí svojou sviežou chuťou.

Bezlepkový karamelovo-škoricový cheesecake
Karamelová omáčka: Vodu s cukrom dáme variť na najvyššiu teplotu. Keď cukor začne karamelizovať, teplotu...

Zamatová roláda
Vyhľadávaný zákusok na svadbách, oslavách, ale aj v cukrárňach. Prekvapí dvojitou plnkou.

Kokosové rezy
Cesto: Bielky spolu s cukrom vyšľaháme dohladka. Pridáme preosiatu múku a prášok do pečiva. Pridáme...

Medová roláda s čokoládovou plnkou
Sto rokov má recept na túto lahodnú roládu s čokoládovým krémom. Ako ju pripraviť, vám...

Orechovo-čokoládový Lotus Biscoff zákusok
Do misky som dala 5 vajec. Pridala som hnedý cukor, vanilkový cukor a šľahala som...

Trio trojuholníky
Je to kalorická bomba náročná na ingrediencie a čas, obsahuje veľa cukru, čokolády a orechov...

Bolero rezy
Nenáročný na prípravu, fantastický chuťou. Zákusok, ktorý poteší aj najnáročnejších.

Paris-Brest, klenot medzi francúzskymi dezertami
Tento francúzsky dezert z odpaľovaného cesta vznikol v roku 1910 na počesť cyklistického závodu Paris-Brest. Je podobný našim venčekom či veterníkom, no je omnoho honosnejší a chutnejší....

Medovo-orechový rez Natália
Fantastický zákusok z medových plátov, orechového korpusu s vaječným krémom šľahaným nad parou s príchuťou kávy....

Černicové rezy
Ešte jeden fajnový zákusok z čerstvých lesných černíc s tvarohom. Cesto hrnčekové a poleva čokoládovo-jogurtová.