Špaldové placky plnené kuracím mäsom a šampiňónmi
Recept som si vymyslela a nevieme sa ich dojesť. Uspokoja tak mäsožravcov ako aj bruško a...
Portobello huby plnené bryndzou s mangovou salsou
Prichádza sezóna májovej bryndze a tento recept je ďalšou variáciou na jej využitie. Okrem slovenskej kuchyne...
Krkovička pečená na kremžskej horčici a šampiňónoch
Bravčovú krkovičku si pokrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Osolíme, okoreníme z oboch strán....
Plnené zemiaky
Zemiaky sú u nás celkom obľúbené. Pripravujeme ich na rôzne spôsoby. Keď sa zadarí vypestovať...
Kuracia pečeň s jadrovníkmi paprík a hubami
Ďalší variant využitia „srdiečok” veľkých paprík. Tentoraz som zvolil ich chutnú kombináciu s opečenými plátkami slaniny,...
Teplý zeleninový šalát
Pýtate sa: "Šalát z grilovanej zeleniny?", naša odpoveď znie: "Prečo nie?" Zakryte ugrilovanú zeleninu a nechajte...
Šampiňónovo-mrkvový závin so špenátovými listami
Pripravené rýchlo, zjedené ešte rýchlejšie :)
Hovädzie ragú z Čachtíc
Suroviny sú z Čachtíc, tak preto ten názov. Potreboval som vyskúšať nový liatinový kastról, ...