Paradajkové košíčky so pšenom
Foto: podravka
Paradajkové košíčky plnené pšenom a šampiňónmi sú výborným šťavnatým predjedlom alebo pochúťkou počas dňa.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Paradajky rozkrojíme na polovicu, vydlabeme a vnútro okoreníme.
- 2
Pšeno uvaríme podľa návodu, zmiešame s vajcom, orestovanými šampiňónmi, na jemno nakrájanou cibuľkou, maslom a nakrájanými farebnými paprikami.
- 3
Posypeme vegetou - Stredomorie, podľa potreby osolíme a okoreníme. Paradajky naplníme hotovou zmesou, ozdobíme mozzarellou a necháme zapiecť.
- 4
Pred podávaním ozdobíme pažítkou a mozzarellou, servírujeme teplé s listovým šalátom.
Tiež plnené paradajky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu