Paradajkové košíčky so pšenom

podravkaPodravka, 9. augusta 2017 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Paradajkové košíčky so pšenomFoto: podravka

Paradajkové košíčky plnené pšenom a šampiňónmi sú výborným šťavnatým predjedlom alebo pochúťkou počas dňa.

4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Paradajky rozkrojíme na polovicu, vydlabeme a vnútro okoreníme.

  2. 2

    Pšeno uvaríme podľa návodu, zmiešame s vajcom, orestovanými šampiňónmi, na jemno nakrájanou cibuľkou, maslom a nakrájanými farebnými paprikami.

  3. 3

    Posypeme Podravkou Stredomorie, podľa potreby osolíme a okoreníme. Paradajky naplníme hotovou zmesou, ozdobíme mozzarellou a necháme zapiecť.

  4. 4

    Pred podávaním ozdobíme pažítkou a mozzarellou, servírujeme teplé s listovým šalátom.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist