Paradajkové košíčky so pšenom
Paradajkové košíčky plnené pšenom a šampiňónmi sú výborným šťavnatým predjedlom alebo pochúťkou počas dňa.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
8 ks |
|
200 g |
|
1 ks |
|
|
|
150 g |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
|
|
1 PL |
|
|
|
|
|
Na ozdobu: | |
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Paradajky rozkrojíme na polovicu, vydlabeme a vnútro okoreníme.
- 2
Pšeno uvaríme podľa návodu, zmiešame s vajcom, orestovanými šampiňónmi, na jemno nakrájanou cibuľkou, maslom a nakrájanými farebnými paprikami.
- 3
Posypeme Podravkou Stredomorie, podľa potreby osolíme a okoreníme. Paradajky naplníme hotovou zmesou, ozdobíme mozzarellou a necháme zapiecť.
- 4
Pred podávaním ozdobíme pažítkou a mozzarellou, servírujeme teplé s listovým šalátom.
Tiež plnené paradajky:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu