Kuracina s hubami pod lístkovou pokrievkou

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 31. mája 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Kuracina s hubami pod lístkovou pokrievkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame, osolíme, okoreníme a posypeme údenou paprikou. Opražíme spolu so slaninou nakrájanou na kocky.

  2. 2

    Potom pridáme šalotku, nakrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme, zaprášime múkou a chvíľu restujeme. Pridáme vývar, smotanu a prelisovaný cesnak. Nastrúhame muškátový oriešok a pridáme vetvičky tymianu.

  3. 3

    Kuraciu zmes nalejeme do formy a prikryjeme lístkovým cestom. Cesto potrieme rozšľahaným vajcom. Pečieme v rúre zohriatej na 200 °C dozlata.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist