Chuťovo bohatý šalát na letné dni :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 bal | 
                                                             | 
                                                    
| 200 g | 
                                                             | 
                                                    
| 6 strapcových malých | 
                                                             | 
                                                    
| 1-2 hrste | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrsť | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| 
                                                             | 
                                                    |
| (tymian, oregano, saturejka alebo mäta) | 
                                                             | 
                                                    
| 2 strúčiky | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Rukolu umyjeme, šampiňóny, cesnak a paradajky umyjeme, očistíme a pokrájame.
- 2
 Na olivovom oleji popražíme šampiňóny s cesnakom a s červenou mletou paprikou. Ku koncu praženia pridáme ľanové semienka a na záver čierne korenie.
- 3
 Rukolu zmiešame s paradajkami, bylinkami podľa chuti, trošku pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Pridáme pokrájané čierne olivy a popražené šampiňóny s cesnakom. Dobrú chuť ;)
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


odpísané :)
Ďakujeme!