Foto: mitzy
Chuťovo bohatý šalát na letné dni :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 bal |
|
200 g |
|
6 strapcových malých |
|
1-2 hrste |
|
1 hrsť |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(tymian, oregano, saturejka alebo mäta) |
|
2 strúčiky |
|
Postup
-
1
Rukolu umyjeme, šampiňóny, cesnak a paradajky umyjeme, očistíme a pokrájame.
- 2
Na olivovom oleji popražíme šampiňóny s cesnakom a s červenou mletou paprikou. Ku koncu praženia pridáme ľanové semienka a na záver čierne korenie.
- 3
Rukolu zmiešame s paradajkami, bylinkami podľa chuti, trošku pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou. Pridáme pokrájané čierne olivy a popražené šampiňóny s cesnakom. Dobrú chuť ;)
Tiež Šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
odpísané :)
Ďakujeme!