Plnené šampiňóny s kozím syrom a tymianom

Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mamas**** v Bratislave, 25. apríla 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Plnené šampiňóny s kozím syrom a tymianomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava
15-20 min
na 180 °C

Suroviny

16 ks väčšie
200 g
1 strúčik
1 PL čerstvý
1 PL
podľa chuti
podľa chuti
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Šampiňóny umyjeme, očistíme a odrežeme stonky. Stonky nadrobno pokrájame, pridáme kozí syr, tymian, soľ, korenie, citrónovú šťavu a nadrobno nasekaný cesnak.

  2. 2

    Všetko spolu dobre premiešame. Hotovou zmesou postupne plníme hlavičky šampiňónov, uložíme na plech a pečieme v rúre vopred rozohriatej na 180 °C 15 až 20 minút.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist