Plnené šampiňóny s kozím syrom a tymianom
Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mamas**** v Bratislave, 25. apríla 2018
kuchárka hotela Mamas**** v Bratislave, 25. apríla 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Šampiňóny umyjeme, očistíme a odrežeme stonky. Stonky nadrobno pokrájame, pridáme kozí syr, tymian, soľ, korenie, citrónovú šťavu a nadrobno nasekaný cesnak.
- 2
Všetko spolu dobre premiešame. Hotovou zmesou postupne plníme hlavičky šampiňónov, uložíme na plech a pečieme v rúre vopred rozohriatej na 180 °C 15 až 20 minút.
Tiež plnené šampiňóny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu