Plnené šampiňóny
Plnené šampiňóny

Plnené šampiňóny s kozím syrom a tymianom

Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mamas**** v Bratislave, 25. apríla 2018
Plnené šampiňóny s kozím syrom a tymianom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

16 ks väčšie
200 g
1 strúčik
1 PL čerstvý
1 PL
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šampiňóny umyjeme, očistíme a odrežeme stonky. Stonky nadrobno pokrájame, pridáme kozí syr, tymian, soľ, korenie, citrónovú šťavu a nadrobno nasekaný cesnak.

  2. 2

    Všetko spolu dobre premiešame. Hotovou zmesou postupne plníme hlavičky šampiňónov, uložíme na plech a pečieme v rúre vopred rozohriatej na 180 °C 15 až 20 minút.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: