Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninou
Foto: mitzy
Tento recept - nerecept je rýchly, variabilný a zasýti... Nepatrí medzi päťhviezdičkové, ale chutí dobre ;)
2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Necháme zovrieť vodu a ryžové rezance povaríme vo vode podľa návodu (2-3 minúty). Potom ich scedíme cez sitko.
- 2
Na panvici speníme na oleji nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme pokrájané nožičky šampiňónov, potom pokrájané klobúčiky. Podlejeme trochou vody. Keď sa voda odparí, pridáme mrazenú zeleninovú zmes. Premiešame. Pofŕkame sójovou omáčkou a znovu premiešame. Keď zelenina zmäkne a voda sa z nej odparí, zmes jemne osolíme, pridáme uvarené a scedené ryžové rezance a premiešame. V prípade potreby ešte dochutíme soľou alebo sójovou omáčkou.
- 3
Dobrú chuť!
- 2
www.chefparade.cz/chefparade-eshop-chefshop-cz/...