Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninou

mitzyMitzy, 32 ročná žena, 9. septembra 2017 16:55
Ďalšie jej recepty »

Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninouFoto: mitzy

Tento recept - nerecept je rýchly, variabilný a zasýti... Nepatrí medzi päťhviezdičkové, ale chutí dobre ;)

2-3
porcie
10 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

1 bal
10-15 ks hnedé
1 bal mrazená
 trošku
 štipka
 tak akurát
1 ks
Tip na Vianoce: Kúpte si prvú knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Necháme zovrieť vodu a ryžové rezance povaríme vo vode podľa návodu (2-3 minúty). Potom ich scedíme cez sitko.

  2. 2

    Na panvici speníme na oleji nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme pokrájané nožičky šampiňónov, potom pokrájané klobúčiky. Podlejeme trochou vody. Keď sa voda odparí, pridáme mrazenú zeleninovú zmes. Premiešame. Pofŕkame sójovou omáčkou a znovu premiešame. Keď zelenina zmäkne a voda sa z nej odparí, zmes jemne osolíme, pridáme uvarené a scedené ryžové rezance a premiešame. V prípade potreby ešte dochutíme soľou alebo sójovou omáčkou.

    Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninou - obrázok 2
  3. 3

    Dobrú chuť!

    Ryžové rezance so šampiňónmi a zeleninou - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist