Vyprážané plnené šampiňóny fotorecept
Foto: izabella929
Jednoducho milujem huby v lete i v zime.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
10 ks |
|
podľa chuti |
|
Na plnku: | |
2 PL domáca |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
50 g |
|
2 ks |
|
na vyprážanie |
|
Na obalenie: | |
1 ks |
|
podľa potreby |
|
Príloha: | |
|
Postup
-
1
Šampiňóny som umyla, osušila a odstránila som nožičku a pripravila priestor pre plnku.
-
2
Pripravila som plnku tak, že som všetky suroviny zmiešala.
-
3
Šampiňóny som trošku osolila a vložila som plnku.
-
4
Nechala som zohriať masť a vkladala som do masti šampiňóny obalené vo vajíčku a v strúhanke a pomaly pražila, aby sa prepiekli aj z vnútra.
-
5
Hotové som vykladala na kuchynským papierom vystlanú misu.
-
6
Kým sa vyprážala šampiňóny, pripravila som si zemiakovú kašu. Podávala som ich so zeleninou. Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu