prazdny

Zaúdené ratatouille Kamado Joe

Bezmäsité jedlá

Odkedy sme sa presťahovali, priatelia, tak v mojej kuchyni sa sporák a rúra ešte nezapli. Všetko čo varíme, varíme na keramickom grile na terase....

prazdny

Halloumi syr s kuskusovým šalátom

Bezmäsité jedlá

Kuskus nasypeme do nádoby, pridáme olivový olej, rozpustené maslo, soľ. Premiešame, zalejeme...

prazdny

Rib eye steak

Hovädzie mäso

Je to tak trochu zvláštna kombinácia - dobre ugrilovaný a šťavnatý rib eye steak a vlašské orechy. Ale rozhodne nie je zlá! Práve naopak....

prazdny

Jelení šašlík s bryndzou, so zeleninou a slivkovým dipom

Hlavné jedlá

Jeleniu sviečkovicu, slaninu a a očistenú papriku nakrájame na stredne veľké kúsky, všetko ochutíme...

prazdny

Grilované sweet chilli tofu so šalátom

Bezmäsité jedlá

Tip na víkendovú grilovačku - stačí hodiť na panvicu, opiecť z oboch strán a môžete...

prazdny

Grilované tofu tymian so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Tento recept je super rýchly, keď nechcete tráviť veľa času v kuchyni, no zároveň si...

prazdny

Omáčky ku grilovaným lahôdkam

Prílohy

Cesnaková omáčka s paprikou: Papriky opečieme na miernom ohni a opatrne ošúpeme. Potom ich na jemno...

prazdny

Kebab s krúpovo-reďkovkovým šalátom

Hovädzie mäso

Mäso zmiešame spolu s nadrobno nakrájanou cibuľou a so všetkými prísadami tak, aby sa dobre spojili...

prazdny

Grilované kuracie kúsky s jarným šalátom

Kuracie mäso

V miske vymiešame marinádu (soľ, mleté korenie, med, kečup, olej a grilovacie korenie)...

prazdny

Šalát na grile

Šaláty

Videl som, neveril som, dá sa to. Ugrilovať hlávkový šalát.

prazdny

Baklažán s cesnakovo-zázvorovou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Jednoduchý ázijský recept na baklažan.

prazdny

Špízy z kuracích pŕs na citrónovej tráve

Kuracie mäso

Kuracie špízy v marináde s citrónovou trávou

prazdny

Kebab/Köfte

Hovädzie mäso

Kebab, köfte, alebo aj čevapčiči :-) kto ako to volá. Niektoré sa od seba trošku líšia,...

prazdny

Grilovaná pražma s citrusovou plnkou

Hlavné jedlá

Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.