Plnený jarný kaleráb fotorecept
Foto: izabella929
Nie je to obed, skôr taký chrumkavý olovrant z jarného krehkého kalerábu.
porcia
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Zostalo mi mäso z nedeľňajšieho obeda a už som ho nedala späť do mrazničky, tak som vymyslela, čo s ním urobím. Mäso som pomlela. Jednu jarnú cibuľku som nakrájala na kolieska a na oleji opiekla do svetlohneda. Cibuľku som pridala k mletému mäsu, mäso som osolila, okorenila a pridala som strúhaný syr. Zostala mi ryža z predošlého obeda, aj túto som pridala a všetko som premiešala.
-
2
Kaleráb som z vnútra vydlabala a v osolenej vode uvarila.
-
3
Príprava plnky.
-
4
Plnkou som naplnila uvarený kaleráb. Práve som mala pripravený chlieb na pečenie, tak som si rúru predhriala a počas predhrievania som dala do rúry aj kaleráb a zapiekla som ho a zároveň som mala predhriatu rúru na pečenie chlebíkov.
-
5
Také popoludňajšie chrumkanie s paradajkami a paprikou úplne výborné. No samozrejme sa všetko mäso do jedného kalerábu nevošlo, tak som urobila guľky a bola aj fašírka. Prajem vám dobrú chuť.
-
6
Môj chlebík pečený v chlebovej forme. Bezkváskový.
Nepodelíš sa?
Ďakujem pekne milá moja za komentár..
Ja som prajna s každým sa podelím ,mám dobré srdce...ďakujem pekne za komentár..
Ďakujem veľmi pekne za komentár..