Plnený kaleráb
Plnený kaleráb

Plnený jarný kaleráb fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 23. júna 2020

Nie je to obed, skôr taký chrumkavý olovrant z jarného krehkého kalerábu.

1
porcia
30 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
štipka
Na plnku:
100 g (výrez)
2 PL
1
1/2 PL
podľa chuti
2 PL strúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zostalo mi mäso z nedeľňajšieho obeda a už som ho nedala späť do mrazničky, tak som vymyslela, čo s ním urobím. Mäso som pomlela. Jednu jarnú cibuľku som nakrájala na kolieska a na oleji opiekla do svetlohneda. Cibuľku som pridala k mletému mäsu, mäso som osolila, okorenila a pridala som strúhaný syr. Zostala mi ryža z predošlého obeda, aj túto som pridala a všetko som premiešala.

    Plnený jarný kaleráb (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Kaleráb som z vnútra vydlabala a v osolenej vode uvarila.

    Plnený jarný kaleráb (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Príprava plnky.

    Plnený jarný kaleráb (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Plnkou som naplnila uvarený kaleráb. Práve som mala pripravený chlieb na pečenie, tak som si rúru predhriala a počas predhrievania som dala do rúry aj kaleráb a zapiekla som ho a zároveň som mala predhriatu rúru na pečenie chlebíkov.

    Plnený jarný kaleráb (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Také popoludňajšie chrumkanie s paradajkami a paprikou úplne výborné. No samozrejme sa všetko mäso do jedného kalerábu nevošlo, tak som urobila guľky a bola aj fašírka. Prajem vám dobrú chuť.

    Plnený jarný kaleráb (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Môj chlebík pečený v chlebovej forme. Bezkváskový.

    Plnený jarný kaleráb (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu