Plnená bravčová panenka v prosciutte fotorecept
Foto: emdy
Rýchla chuťovečka na grile.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Panenku naplníme mletým mäsom a osolíme. Plátky prosciutta poprekladáme ako vidieť na fotografii.
-
2
Naplnenú panenku natrieme horčicou a strúhaným chrenom a zabalíme do prosciutta.
-
3
Takto pripravené mäso zabalíme do alobalu a grilujeme cca 40 minút. Priebežne otáčame.
-
4
A tu je výsledok.
-
5
Servírujeme s hranolkami a so zeleninovým šalátom.
@kuko95
Pridala svoj recept, im iste chutí v tejto verzii:-) možno aj iným dala inšpiráciu, pre koho nebude škoda prošuta a príde vhod aj naplniť.
Niekto mozno da prehlad tyzdna, niekto kvalitne maso, dost velky rozdiel