Bravčové karé
Bravčové karé

Bravčové karé s cibuľou a so slaninou

sarahh - bez fotkysarahh, 10. augusta 2020
Bravčové karé s cibuľou a so slaninou
Foto: sarahh
15 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg bez kosti (plátky)
1 ks väčšia
1 ČL
1 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové karé umyjeme, jemne osušíme obrúskom. Plátky mäsa osolíme, okoreníme a dáme na pekáč. Nakrájame slaninu a cibuľu, ktoré následne poukladáme na mäso.

  2. 2

    Mäso podlejeme trochou vody, pekáč zakryjeme alobalom a dáme piecť na 180 °C na asi 45 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
@mirop (11.8.2020 06:14)

vyzerať môže ale je to šťavnaté a chutné