Tento recept som počul v Rádiu Slovensko1. Máme ho veľmi radi a je veľmi jednoduchý. Podávame ho s tarhoňou.
Postup
-
1
Mäso nakrájať na kocky, dať na stredne rozohriatu masť a opražiť, aby sa mäso stiahlo.
- 2
Potom pridať cca 3,5 dl piva a dusiť cca 20 minút.
- 3
Pridať zvyšok piva, pokrájanú kapiu, uhorku, horčicu a podľa potreby vodu. Ja moc nedávam. Dusiť do mäkka.
- 4
Ja podávam s uvarenou tarhoňou. Dobrú chuť.
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
guláš bez cibule to je ako hrať hokej bez hokejky.
vysielali to na Radio Regina-západ.Počúval som to dovtedy, kým dávali recepty poslucháčov. Relácia sa volá Kulinárium.Ked prestali dávať recepty poslucháčov a začali z receptami všelijakých odborníkov, prestal som to počúvať.Tento recept tam dal nejaký vojenský kuchár,už som ale zabudol prečo ho nazval gulášom pána plukovníka.Možno ho nájdete v archíve rozhlasu
Nie. Recept je celý.
No maš pravdu. Ale keď sa povie že maš s toho hokej. Tie si bez hokejky. Názov som nevymyslel ja.
Vyskúšajte s tarhoňou.
Ďakujem. Bolo to dávno tak si to nepamätám. Ale som si ho zapísal. A neľutujem.
Ešte som chcel dodať, že to bol dobrý program, kým tam neboli TÝ profíci. Proste to pokazili.
Existuje nejeden gulas bez cervene papriky. Mam (mela jsem, dala synovi) knížku gulášů a tam i takový je. Dokonce takový, na ktery se sjíždeli lidi nejen z Phy, ve slavne (uz zrusene) hospode U Sojků. I ja jsem jedla takový nejen tam, ale i nekde u Plzne. Je to také guláš. Jen název neznám. A dobrý je také moc! :-)