Tento recept som počul v Rádiu Slovensko1. Máme ho veľmi radi a je veľmi jednoduchý. Podávame ho s tarhoňou.
Suroviny
cca 2 kg |
|
4 PL |
|
1 l |
|
2 PL |
|
7 dl pohár |
|
6 ks stredne veľkých |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäso nakrájať na kocky, dať na stredne rozohriatu masť a opražiť, aby sa mäso stiahlo.
- 2
Potom pridať cca 3,5 dl piva a dusiť cca 20 minút.
- 3
Pridať zvyšok piva, pokrájanú kapiu, uhorku, horčicu a podľa potreby vodu. Ja moc nedávam. Dusiť do mäkka.
- 4
Ja podávam s uvarenou tarhoňou. Dobrú chuť.
Tiež bravčové mäso:
Ďalšie recepty:
- 2
guláš bez cibule to je ako hrať hokej bez hokejky.
vysielali to na Radio Regina-západ.Počúval som to dovtedy, kým dávali recepty poslucháčov. Relácia sa volá Kulinárium.Ked prestali dávať recepty poslucháčov a začali z receptami všelijakých odborníkov, prestal som to počúvať.Tento recept tam dal nejaký vojenský kuchár,už som ale zabudol prečo ho nazval gulášom pána plukovníka.Možno ho nájdete v archíve rozhlasu