Bravčové mäso na smotane
Bravčové mäso na smotane

Moje bravčové na smotane

saymona - fotkasaymona, 3. júna 2020
Moje bravčové na smotane
Foto: Saymona

Toto je jednoduchý recept na bravčové na smotane.

5 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
1 ks
2 ks
120 ml
1/2 PL




Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu spením na masti. Pridám na kocky nakrájané bravčové mäso a osmažím.

  2. 2

    Potom pridám mletú papriku, korenie, soľ. Podlejem teplou vodou a pridám bobkový list. Mäso dusím domäkka.

  3. 3

    V smotane rozmiešam 1/2 PL múky, zmes pridám k mäsu a povarím ďalších 5 -10 minút. Podávam s uvarenými cestovinami.

Diskusia k receptu

evanaaa
A ja som zasa robila podobné, ale kura na smotane (paprikáš), tiež nedávam bobk. list.....a také isté kolienka k tomu, ako máš aj ty.....pekne to vypadá.
bugout
@robbi (29.1.2023 08:49)
Ja robím tiež takto (aj kuracie, alebo akékoľvek), akurát so zápražkou (ak treba) a nie zatrepkou a viac smotany, ale na šľahanie nie na varenie. A jednoznačne tiež halušky. Šťava a halušky sú najlepšie 😂😂 alebo kolienka...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia