Moje bravčové na smotane
Foto: Saymona
Toto je jednoduchý recept na bravčové na smotane.
5 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu spením na masti. Pridám na kocky nakrájané bravčové mäso a osmažím.
- 2
Potom pridám mletú papriku, korenie, soľ. Podlejem teplou vodou a pridám bobkový list. Mäso dusím domäkka.
- 3
V smotane rozmiešam 1/2 PL múky, zmes pridám k mäsu a povarím ďalších 5 -10 minút. Podávam s uvarenými cestovinami.
Tiež smotane:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja robím tiež takto (aj kuracie, alebo akékoľvek), akurát so zápražkou (ak treba) a nie zatrepkou a viac smotany, ale na šľahanie nie na varenie. A jednoznačne tiež halušky. Šťava a halušky sú najlepšie 😂😂 alebo kolienka...