Huspenina (studenô)
Huspeninová dobrota je pochúťka i liek. Hoci existuje veľké množstvo receptov na huspeninu (napr. s...
Cícerový falafel s baklažánom a citrónovým tahini dipom
Chutný nápad ako si spestriť posedenie s rodinou alebo kamarátmi.
Plnené baklažánové rolky
Jednoduchý vegetariánsky recept, ktorý vás prekvapí vyváženosťou chutí a ľahkou prípravou.
Kebab špízy s Tofu
Veselé jedlo, plné farieb a zeleniny, v kombinácii s Tofu poteší veľkých aj malých....
Jarné rolky
Zmiešame nasekané rezance, nakrájanú kapustu, čierne huby, mrkvu, čierne korenie, svetlú sójovú...
Carpaccio z červenej cvikly a bazalkového Tofu
Ľahké, zdravé a najmä rýchle! Vyskúšajte, ako spolu ladia červená repa a Tofu.
Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami
Kuracie prsia a husaciu pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Najemno nakrájanú šalotku restujeme na...
Krevetový koktail
Rozmrazené krevety poriadne vysušíme a opečieme na olivovom oleji, zakvapneme limetkovou šťavou, mierne posolíme a necháme...
Šalát zo surimi tyčiniek a papriky tricolore
Chutný šalátik zo surimi tyčiniek alebo z krabích tyčiniek.
Slovenská huspenina
Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.
Domáca paštéta z kuracích pečienok
Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.
Slaná štrúdľa pre milovníkov obložených chlebíčkov
Párty recept pre milovníkov chlebíčkov a príjemné prekvapenie pre hostí!...
Sekaná z diviaka s tekvicou
Mäso odblaníme a zomelieme nadrobno spolu s cibuľou a cesnakom. Pridáme horčicu, vajcia, majorán, mleté...
Huspenina s chudým mäsom
Keďže táto huspenina chutí celej rodine, tak som sa rozhodla, že sa podelím s mojím...
Šampiňóny plnené rastlinnou jaternicou
Máme pre vás tip na rýchlu a nenáročnú večeru, plnú proteínov.
Šošovicový šalát so zeleninou a slaným karamelom
Šošovicu belugu uvaríme al dente. Mrkvu a petržlen oblanšírujeme a nakrájame najemno, pridáme k uvarenej scedenej...
Murgh Tikka (predjedlo z kurčaťa)
V receptoch kuchýň Indie sa často stretnete s pojmom garam masala. Nie je to nič tajomné, je to vlastne zmes korenín, mierne opražená, aby sa zvýraznila ich chuť, a pomletá na prášok....
Venčeky so syrovou penou a s údeným lososom
Odpaľované cesto: V hrnci necháme zovrieť osolenú vodu s maslom. Do vriacej vody naraz prisypeme preosiatu múku a...