
Plnený sendvič
Maslo vymiešame so syrom a pridáme nadrobno pokrájané uhorky, kapiu, vajcia a salámu.

Club Sandwich
Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

Grilovaný syr s cherry paradajkami a cesnakovou bagetou
Varí: Vojtech Artz šéfkuchár spoločnosti Metro

Jahodová polievka
Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

Letný šalát so suchým sektom
Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

Lievance s lekvárom a kyslou smotanou
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

Domáca tlačenka s cibuľou
Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

Domáci morčací hamburger
V sklenenej miske zmiešame mleté morčacie mäso, vajce, koreniny, soľ, šľahačku, horčicu,...