Pizza bez cesta

jankulka79 - fotkajankulka79, 12. júna 2010

Moje deti majú veľmi radi pizzu, ale nie vždy mám čas pripraviť cesto. A oni nemajú tú trpezlivosť čakať kým vykysne, tak som si Zobraziť celý popisMoje deti majú veľmi radi pizzu, ale nie vždy mám čas pripraviť cesto. A oni nemajú tú trpezlivosť čakať kým vykysne, tak som si pomohla malým trikom. Ja ušetrím čas a oni sú spokojné.

5 - 6
porcií
10 minút
príprava
7 minút
na 250 °C

Suroviny

1 ks
2 ks
15 dkg
15 dkg
4 lyžice
2  lyžice




Postup

  1. 1

    V miske si zmiešame vajcia, nakrájanú šunkovú salámu, zeleninu, olivy a strúhaný syr.

  2. 2

    Plátky sendviča natrieme kečupom a každý kúsok posypeme korením na pizzu. Pripravenú zmes natierame na takto pripravený sendvič. Poukladáme na plech a dáme zapiecť do vyhriatej rúry kým sa vajíčko a syr pekne nezapečú.

  3. 3

    Takto pripravené sendviče podávame hladným krkom ako náhradu zbožňovanej pizze.

Diskusia k receptu

celka
Taky sa mi páči tento recept. Mohlo by sa to zapiect aj v mikrovlnke ?
tinca
@celka určite áno ja tak robím tiež zapekané chlebíky so šunkou, syrom a.p.
valeri
a navyše vyzerá to lákavo, len sa zahryznúť
zitar
Jéédanenku, to je dobrý nápad, dnes je na večeru pre vnuka.
barus87
Vdaka za skvelu obmenu, robim nieco podobne, len zmenim suroviny. Ak necakane pridu hostia, podavam zapekanky s hubovou calamadou, sunkou a syrom.
sovka62
To je ale dobrý nápad. Ak vynechám "nejedlé" suroviny (to je podľa mojich vnučiek hrášok, kukurica, olivy a zelenina vôbec - na šľak trafenie, nie?) tak budem mať pre ne rýchly obed. Vďaka.
jankulka79
tak som rada, že vám receptík padol do oka, občas stačí zameniť niektoré suroviny a znovu niečo nové. Môžu sa tiež pridať huby, veď ide čas hubárčenia.
alzbetka2
takéto niečo robievam aj ja, len s inakšími ingredienciami, vďaka za obmenu
susann80
dnes somto robila s klasickym chlebom, kľbasa, slaninka-Perfektne!!! mozno lepsie ako pizzza lebo chlieb bol po pripeceni taky akurat chrumkavy a ked som to vybrala z rury -tak to bolo ako z " pekarne" . dakujem za super jednoduchu obmenu chlebikov alebo rychlej vecere;)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia