prazdny

Bryndzovník

Bezmäsité jedlá

Netradičný recept plný tradičnej chuti

prazdny

BeBe Dobré ráno

Koláče

Celozrnné cereálie sú veľmi dôležitou súčasťou nášho jedálneho lístka. BeBe Dobré ráno je príprava nutrične vyvážených...

prazdny

Kapustová štrúdľa

Bravčové mäso

Na oleji osmažíme na malé kúsky pokrájaný bôčik, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme 1/3 na...

prazdny

Pochúťka pre chlapov

Bravčové mäso

Chcem vám poradiť, ako so ženou vybabrať, keď nezaregistruje, že ste už doma a...

prazdny

Paradajkovy salat s cibulou a balkanskym syrom

Šaláty

Milujem cerstve salaty a pravidelne si ich pripravujem pocas celeho roka... tento je vhodny ako lahka vecera......

prazdny

Zemiakové pagáče našich babičiek

Bezmäsité jedlá

Vynikajúce a pritom veľmi jednoduché a lacné jedlo, pôvodne pripravované priamo na platni šporáku, či...

prazdny

Fašírka z mletého tuniaka

Olovrant

Najčastejšie ho pripravujem, ked je chladnička "priprázdna".

prazdny

Bundáš chlebík alá Dodi

Bezmäsité jedlá

Je to recept, ktorý som sám vymyslel a je dosť dobrý, robím ho už roky,...

prazdny

Slivkový koláč s mrveničkou

Koláče

Jeseň bez slivkového koláča by ani nebola jeseň. Tento patrí v mojej rodine medzi najobľúbenejšie...

prazdny

Plnený sendvič

Bezmäsité jedlá

Maslo vymiešame so syrom a pridáme nadrobno pokrájané uhorky, kapiu, vajcia a salámu.

prazdny

Club Sandwich

Kuracie mäso

Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.

prazdny

Grilované a marinované papriky

Bezmäsité jedlá

Varí: Vojtech Artz šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Grilovaný syr s cherry paradajkami a cesnakovou bagetou

Bezmäsité jedlá

Varí: Vojtech Artz šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Jahodová polievka

Dezerty

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

prazdny

Letný šalát so suchým sektom

Bezmäsité jedlá

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

prazdny

Letný sendvič

Večera

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave

prazdny

Slaný krokodíl

Bravčové mäso

Varí: Vojtech Artz, šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Lievance s lekvárom a kyslou smotanou

Dezerty

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Domáca tlačenka s cibuľou

Bravčové mäso

Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave (recept pre...

prazdny

Domáci morčací hamburger

Hlavné jedlá

V sklenenej miske zmiešame mleté morčacie mäso, vajce, koreniny, soľ, šľahačku, horčicu,...