Foto: zdezda
Čo s ostatnou knedľou? Reagujem na otázku našej varecháčky "babi". Veľa dobrých spôsobov ste už, milé baby:-), napísali. Ja som pripravila zbytok knedle takto... Zobraziť celý popisČo s ostatnou knedľou? Reagujem na otázku našej varecháčky "babi". Veľa dobrých spôsobov ste už, milé baby:-), napísali. Ja som pripravila zbytok knedle takto...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na plátky knedlí položíme najprv syr (trošku menší,ako je knedľa) a naň položíme plátok šunky.( Plátok syra som rozpolila, aby som ho prispôsobila ku knedli).
-
2
Vo vyšľahaných vajíčkach, bez prísad, omočíme...
-
3
...a šikovne dáme na horúci olej, najprv na stranu bez šunky a syra, opiecť. Po chvíľke, opäť zručne prevrátime a dopečieme.
-
4
Opečené knedľové pochúťky vyberieme a dáme na papier, otočené šunkou nahor. Po zredukovaní oleja, upravíme na tanier a so zeleninkou si pomaškrtíme (ja aj s kečupom). Tataaaaam oddelená strava :-)))
@zdezda , výborný nápad a krásny zároveň.