Ľahko stráviteľná lahodná a navyše veľmi zdravá.Takto by som charakterizovala ovsenú kašu ktorú si robievam veľmi často.
2-3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca nalejeme mlieko.
- 2
Ďalej do hrnca s mliekom pridame cukor.
- 3
Do sladkého mlieka pridáme škoricu.
- 4
Pokračujeme pridaním kakaa.
- 5
Takto pripravenú zmes dáme na sporák a varíme.
- 6
Keď máme zmes skoro vriacu pridáme ovsené vločky.
- 7
Dobre premiešame.
- 8
Kašu povaríme cca 3 minúty za stáleho miešania.
- 9
Po dovarení servírujeme.DOBRÚ CHUŤ.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu