Nenáročný na prípravu aj na suroviny.
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Biely sendvičový chlieb nakrájame na plátky. V miske rozmiešame zmäknuté maslo,prelisovaný cesnak,kopec čerstvej,nasekanej petržlenovej vňate a soľ.
- 2
Z chleba zoberieme prvý plátok,jednu stranu natrieme cesnakovým maslom. Zoberieme ďalší plátok,natrieme a prilepíme k predchádzajúcemu,už natretému. Takto postupujeme až kým nedáme znova dokopy celý chlebík. Zabalíme ho do alobalu a dáme piecť na cca 15-20 minút do vyhriatej rúry.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aj toto je zaujímavý recept, dá sa využiť aj starší sendvič, a ku grilovanej zeleninke či rybke to môže byť výborná príloha...:), ukladám:), vďaka
Ale pečivo opekám rozložené na plechu- je chrumkavejšie.