Cesnakový chlieb

hrusticka76 - fotkahrusticka76, 15. mája 2010

Nenáročný na prípravu aj na suroviny.

15 minút
príprava
15 minút
na 160 °C

Suroviny

125 g
2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Biely sendvičový chlieb nakrájame na plátky. V miske rozmiešame zmäknuté maslo,prelisovaný cesnak,kopec čerstvej,nasekanej petržlenovej vňate a soľ.

  2. 2

    Z chleba zoberieme prvý plátok,jednu stranu natrieme cesnakovým maslom. Zoberieme ďalší plátok,natrieme a prilepíme k predchádzajúcemu,už natretému. Takto postupujeme až kým nedáme znova dokopy celý chlebík. Zabalíme ho do alobalu a dáme piecť na cca 15-20 minút do vyhriatej rúry.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Podobným spôsobom my robíme cesnakové bagety - na ich veľkosti nezáleží - ponarezávajú sa šikmým rezom a do rezov sa dá cesnakové maslo, zapečie v rúre a mňamm... :-)