![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jednoduchá šampiňónová omáčka z chaty
Na dovolenke som bola ustanovená hlavnou kuchárkou a ingrediencie, ktoré sme mali so sebou, prudko...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený bravčový bôčik s uhorkovou omáčkou
Len zriedka sa objaví na našom stole tento druh mäsa, ale teraz v pečenom stave bol...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tekvicová polievka s jablkami a so zázvorom
Kto by nemal rád leto? Ako kuchár - profesionál sa však vždy viac teším na jeseň. Plody...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené kurča s cuketovým rizotom
Jesennú bohatú úrodu cukiet a tekvíc treba spracovať. Okrem prívarkov a placiek sú aj iné spôsoby....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapustová polievka s krúpkami
Túto polievku milujem. Neviem čo viac by som mohla dodať. V lete osvieži, v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Univerzálne cesto na bezlepkové cestoviny a záviny
Ak hľadáte trochu výzvy a chce sa vám tvoriť, tak potom siahnite po našom najnovšom recepte....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové mini focaccie s olivami a so syrom feta
Pripomeňte si leto aj na jeseň. Taliansky slaný osúch zvaný focaccia sme prerobili do bezlepkových mini...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážané kysnuté guľôčky so šafranovým pudingom
Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiešame a necháme 45 minút kysnúť. Z vykysnutého cesta urobíme guľky, ktoré vysmažíme v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rezance nielen pre unaveného kuchára
Keď som sa okolo roku 1970 mojeho, vtedy trojročného syna opýtal, Bobčo, čo budeš...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slaný tvarohový koláč so špenátom na zemiakovom ceste
Recept na cesto som si požičala od @Kucharocka123. Určite vyskúšam i pôvodnú verziu na sladko, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tvarohové fánky s čokoládovým pudingom
Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiešame a necháme cesto vykysnúť asi 45 minút. Cesto rozvaľkáme, vykrojíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinovaný losos po domácku
Máte rádi lososa? Já se přiznám, že je to jediná ryba, kterou nemusím tepelně upravenou,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka s aljašskou treskou
Túto polievku mám veľmi rád. Je to spojenie chuti a vône ryby a hríbov. To...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Konfitovaný zubáč v čokoládovom masle so zelerovým pyré
Prepájanie chutí a experimentovanie ma neskutočne bavi. Zdolávať a prijímať stále nové a nové výzvy...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubové krupoto na víne s bryndzou, kešu a slaninkou
Milujem fúzie a prepájanie tradičnej kuchyne s niečim malým novým. Inovovať a kreovať to je moje....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kantonské bravčové kotlety soľ a korenie
Tento populárny čínsky recept pod menom kantonské kotlety, dakde kotlety soľl a korenie. V angličtine je...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Restované reďkovky s bylinkami ako teplý šalát
Jemne upravený variant receptu Steven R. Gundry, MD „The Plant Paradox Cookbook“ str. 197....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tvarohové pirohy s gaštanovou omáčkou
Zemiaky najemno nastrúhame, pridáme vajce, múku, soľ a vypracujeme cesto. Cesto vyvaľkáme a vykrojíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracia pečeň so škvarkami
Jednoduchú restovanú pečeň som obohatil podľa mojej predstavy a našich chutí. Vynikajúco zaúradovala i kombinácia údenej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené zemiaky
Teraz si poviete, no pečené zemiaky sem dáva, ako keby sme ich nevedeli upiecť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracia avokádovo-citrónová polievka
Táto polievka je jednoduchá a osviežujúca. Prvýkrát som ju vyskúšal v Mexiku a od vtedy ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bao s pečeným bravčovým bôčikom a tempura jablkom
Bao je čínska parená buchtička, ktorá môže byť plnená rôznymi mäsom, zeleninou, tempurou a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kačacie prsia s lokšou plnenou orechmi a hríbmi
Na očistených kačacích prsiach narežeme kožu a poukladáme ich na rozpálenú panvicu bez tuku kožou nadol. Sprudka opečieme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľka so šunkou a s pečenou pablano paprikou
V obchode som „narazil“ na menej ako „šesťtýždňovú“ jemnú zelenú fazuľku a ponuku troch druhov pablano paprík...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka z lievika
Recept som objavil v zošite s receptami, už ani neviem odkiaľ som ho získal, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos a restovaný ružičkový kel s reďkovkami
Ďalší z mojich receptov „do plaviek“, aj keď nám leto máva z jachajúceho rýchlika. Ľahko...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pizza ako ju robím ja
Jednoduchá a dobrá pizza. Je to tak pre dvoch ľudí. Forma s priemerom 22 cm....