Kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku
Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie krídelká umyjeme a povaríme v osolenej vode. Vyberieme ich a scedíme.
- 2
V miske zmiešame múku, vajíčka, mlieko, bryndzu, soľ a mletú červenú papriku. Vymiešame riedke cestíčko, v ktorom budeme obaľovať krídelká.
- 3
Krídelká osušíme, obalíme v múke a bryndzovom cestíčku. Postupne ich vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
Tiež cestíčku:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu