Kuracie krídelká v cestíčku
Kuracie krídelká v cestíčku

Kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku

Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019
Kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

20 ks
4 ks
100 ml
40 g
100 g (+ na obaľovanie)
trošku
 na vyprážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie krídelká umyjeme a povaríme v osolenej vode. Vyberieme ich a scedíme.

  2. 2

    V miske zmiešame múku, vajíčka, mlieko, bryndzu, soľ a mletú červenú papriku. Vymiešame riedke cestíčko, v ktorom budeme obaľovať krídelká.

  3. 3

    Krídelká osušíme, obalíme v múke a bryndzovom cestíčku. Postupne ich vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: