Cuketové „špagety“ s tofu a čipsami z petržlenovej vňate
Ján Dudáš
sous-chef z Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 27. mája 2019
sous-chef z Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici, 27. mája 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
10
porcií
porcií
Postup
-
1
Umytú cuketu nakrájame na tenké špagety a urestujeme na olivovom oleji a cesnaku, dochutíme soľou a bielym korením.
- 2
Špargľu uvaríme vo vode ochutenej cukrom, soľou a citrónovou šťavou domäkka. Potom špargľu rozmixujeme na pyré. Očistenú a umytú mrkvu blanšírujeme v osolenej vode domäkka. Údené tofu a jarné cibuľky ugrilujeme.
- 3
Petržlenovú vňať poukladáme na tanier, potrieme olejom a v mikrovlnnej rúre robíme čipsy asi 3 minúty.
Tiež so zeleninou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu