Cuketové závitky
Cuketové závitky

Cuketové závitky plnené bryndzovou penou

Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019
Cuketové závitky plnené bryndzovou penou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

2 ks
300 g
2 PL
2 PL nasekaná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cuketu nakrájame na tenké pozdĺžne plátky a ugrilujeme na grile alebo panvici z každej strany asi 2 – 3 minúty.

  2. 2

    Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou, pridáme nasekanú pažítku a vyšľaháme.

  3. 3

    Na začiatok každého plátku vychladnutej ugrilovanej cukety dáme asi 1 polievkovú lyžicu bryndzovej zmesi a zrolujeme. Hotové rolky ešte pokvapkáme olivovým olejom a uložíme na listový šalát.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: