Cuketové závitky plnené bryndzovou penou

Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cuketové závitky plnené bryndzovou penouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Cuketu nakrájame na tenké pozdĺžne plátky a ugrilujeme na grile alebo panvici z každej strany asi 2 – 3 minúty.

  2. 2

    Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou, pridáme nasekanú pažítku a vyšľaháme.

  3. 3

    Na začiatok každého plátku vychladnutej ugrilovanej cukety dáme asi 1 polievkovú lyžicu bryndzovej zmesi a zrolujeme. Hotové rolky ešte pokvapkáme olivovým olejom a uložíme na listový šalát.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist