Cuketové závitky plnené bryndzovou penou
Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cuketu nakrájame na tenké pozdĺžne plátky a ugrilujeme na grile alebo panvici z každej strany asi 2 – 3 minúty.
- 2
Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou, pridáme nasekanú pažítku a vyšľaháme.
- 3
Na začiatok každého plátku vychladnutej ugrilovanej cukety dáme asi 1 polievkovú lyžicu bryndzovej zmesi a zrolujeme. Hotové rolky ešte pokvapkáme olivovým olejom a uložíme na listový šalát.
Tiež cuketové závitky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu