Živánska na grile

palma - fotkapalma, 28. mája 2019 11:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Živánska na grileFoto: palma
4
porcie
25 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na plátky.

  2. 2

    Na alobal vrstvíme zemiaky, plátok krkovičky, plátok kuracieho rezňa, osolíme a okoreníme. Na to dáme klobásu, slaninu, cibuľu a pokvapkáme repkovým olejom. Alobal dôkladne uzavrieme.

  3. 3

    Takto pripravíme štyri porcie živánskej a pomaly grilujeme na nepriamom ohni dovtedy, kým mäso nie je mäkké.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist