Živánska
Živánska

Živánska na grile

palma - fotkapalma, 28. mája 2019. Komerčný recept.
Živánska na grile
Foto: palma
4
porcie
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 plátky
4 ks
100 g
100 g
2 ks
4 PL
4 ks väčšie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na plátky.

  2. 2

    Na alobal vrstvíme zemiaky, plátok krkovičky, plátok kuracieho rezňa, osolíme a okoreníme. Na to dáme klobásu, slaninu, cibuľu a pokvapkáme repkovým olejom. Alobal dôkladne uzavrieme.

  3. 3

    Takto pripravíme štyri porcie živánskej a pomaly grilujeme na nepriamom ohni dovtedy, kým mäso nie je mäkké.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: