Živánska na grile
Foto: palma
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na plátky.
- 2
Na alobal vrstvíme zemiaky, plátok krkovičky, plátok kuracieho rezňa, osolíme a okoreníme. Na to dáme klobásu, slaninu, cibuľu a pokvapkáme repkovým olejom. Alobal dôkladne uzavrieme.
- 3
Takto pripravíme štyri porcie živánskej a pomaly grilujeme na nepriamom ohni dovtedy, kým mäso nie je mäkké.
Tiež Živánska:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu