Živánska na grile
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 plátky |
|
4 ks |
|
100 g |
|
100 g |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
4 PL |
|
4 ks väčšie |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na plátky.
- 2
Na alobal vrstvíme zemiaky, plátok krkovičky, plátok kuracieho rezňa, osolíme a okoreníme. Na to dáme klobásu, slaninu, cibuľu a pokvapkáme repkovým olejom. Alobal dôkladne uzavrieme.
- 3
Takto pripravíme štyri porcie živánskej a pomaly grilujeme na nepriamom ohni dovtedy, kým mäso nie je mäkké.
Tiež Živánska:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu