Ryžová panvica s tofu a jarnou zeleninou
Foto: skatulka
Tip na chutné a zdravé jedlo, ktoré rozvonia vašu kuchyňu.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme si ryžu s trochou soli.
- 2
Na oleji osmažíme pokrájanú jarnú cibuľku, použila som len bielu časť. Potom pridáme korenie, aby sa rozvoňalo.
- 3
Pridáme na kocky pokrájané tofu a reďkovky. Pridala som aj mrazenú zeleninu kvôli farbe. Môžeme pridať aj ananás.
- 4
Po orestovaní pridáme uvarenú ryžu a pokrájanú zvyšnú časť cibuľky.
- 5
Nakoniec môžeme na zjemnenie pridať aj trochu masla.
Tiež s tofu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ani ja nie som veľmi na také sladko slané kombinácie, tak som ho radšej vynechala. :)