Zemiakové žemličky
Žemličky, ktoré sú výborné napríklad na večeru. Inšpirované receptom z časopisu Dobré jedlo.
Zemiakovo - mrkvové knedličky s holandskou omáčkou
Holandská omáčka je delikatesa, ktorá výborne chutí aj napríklad s mrkvovými knedličkami.
Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke
Pšenično - sójové rezance utopené v pivnej omáčke. Ako prílohu podávame napríklad divokú ryžu.
Vegetariánske steaky s jogurtovo - horčičnou omáčkou
Sladkastá cibuľka, pikantná omáčka a môj vegetariánsky objav z veľtrhu Danubius Gastro - Goody Foody...
Jogurtovo-šľahačková torta
Pri príprave tejto torty spotrebujete dosť šlahačky. Avšak vďaka jogurtu je torta svieža a ľahká.
Prekladané sójové plátky
Chutné sýte jedlo inšpirované receptom z časopisu Dobré jedlo.
Sójové plátky s orieškovo-syrovou krustou
Šťavnaté sójové plátky s chrumkavou krustičkou. Ako chutiam lahodiacu prílohu som tentokrát pripravila paštrnákovo - zemiakové...
Cannelloni s hubovou náplňou
Tieto cestoviny zvyčajne plníme mixovanými plnkami pomocou zdobiaceho vrecúška. Ak máte čas a chuť vyhrať sa...
Sójové kocky s cesnakovo - medovou omáčkou
Med a cesnak spolu chutia nielen ak bojujete s chrípkou.
Koláč z troch druhov čokolády
Sýty extra čokoládový koláč. Inšpiráciu som našla v časopise Dobré jedlo.
Cesnakové jednohubky s bryndzovou nátierkou
Obľúbená bryndzová nátierka podávaná na drobných žemličkách.
Krehké hubové košíčky
Jemné maslové cesto a výrazná chuť nivy a húb spolu krásne ladia :).
Hliva so seitanom
Chutná čerstvá hliva v kombinácii s kvalitnými cestovinami je delikatesa.
Mätový sirup
Voňavý, hustý sirup osladí čaj, je dobrý aj na zmrzlinu a osvieži čokoládové dezerty.