Foto: zirafninka1
Zemiaková tortilla s pikantnou chuťou olív.
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Prichystáme si suroviny.
-
2
Zemiaky ošúpeme alebo dôkladne umyjeme. Zemiaky a cibuľu nakrájame na tenké kolieska.
-
3
Na panvici rozpálime olej. Pridáme zemiaky a cibuľu. Na miernom ohni opekáme cca 10 min.
-
4
Olivy nakrájame na krúžky.
-
5
K zemiakom pridáme rozmarín, soľ, korenie,
-
6
olivy a rozpolené cherry paradajky. Spolu opekáme ďalších 5 minút.
-
7
Na záver zalejeme rozšľahanými vajíčkami. Na malom ohni pečieme 10 minút. Pomocou taniera obrátime a pečieme 5 minút. Hotovú tortillu nakrájame na 4 diely a podávame.
Diskusia k receptu