Foto: zirafninka1
Rybičky, z ktorých Vám nezabehnú kostičky.
Postup
-
1
Začneme s prípravou seitanu. Viac o príprave tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/rolada-domaceho-seitanu/11821-pouzi.html Keď nám v ruke zostane hmota bez škrobu, spravíme z nej bochník, z ktorého nožom režeme plátky. Plátky uvaríme v dochutenom zeleninovom vývare. Pripravíme si vykrajovačku v tvare rybky.
-
2
Z jednotlivých plátkov vykrajujeme rybičky. Okraje, ktoré nám zostali, nakrájame na rezance či kocky. Ihneď spracujeme alebo zamrazíme.
-
3
Vykrojená rybka.
-
4
Rybky utierkou vysušíme.
-
5
A obalíme v trojobale. Rybky vysmážame do zlatista. Servírujeme ešte horúce.
Diskusia k receptu