Veselý vianočný kapor fotorecept

zirafninka1 - fotkazirafninka1, 25. decembra 2010

Rybičky, z ktorých Vám nezabehnú kostičky.

Suroviny

1 kg
500 ml
  a korenie podľa chuti
  na obalenie
 na obalenie




Postup

  1. 1

    Začneme s prípravou seitanu. Viac o príprave tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/rolada-domaceho-seitanu/11821-pouzi.html Keď nám v ruke zostane hmota bez škrobu, spravíme z nej bochník, z ktorého nožom režeme plátky. Plátky uvaríme v dochutenom zeleninovom vývare. Pripravíme si vykrajovačku v tvare rybky.

    Veselý vianočný kapor (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z jednotlivých plátkov vykrajujeme rybičky. Okraje, ktoré nám zostali, nakrájame na rezance či kocky. Ihneď spracujeme alebo zamrazíme.

    Veselý vianočný kapor (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vykrojená rybka.

    Veselý vianočný kapor (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Rybky utierkou vysušíme.

    Veselý vianočný kapor (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    A obalíme v trojobale. Rybky vysmážame do zlatista. Servírujeme ešte horúce.

    Veselý vianočný kapor (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia