Foto: zirafninka1
Chrumkavé cibuľové kolieska vysmážané v bezvaječnom cestíčku.
Postup
-
1
Múku, kari korenie, škrob a zemiakovú kašu zmiešame v mise.
-
2
Prilejeme sódu, dochutíme soľou a cestíčko necháme 10 minút odpočívať. Ak príliš zhustne, dolejeme trochu sódy.
-
3
Cibuľu očistíme a nakrájame na krúžky.
-
4
Krúžky cibule namáčame v cestíčku.
-
5
Pripravíme si uzatvárateľnú nádobu so strúhankou. Cca 8 (podľa veľkosti nádoby) cibuľových krúžkov namáčanych v cestíčku hodíme do nádoby so strúhankou. Nádobu zatvoríme a dobre potrasieme, aby sa krúžky obalili.
-
6
Všetky cibuľove krúžky obalíme a vypražíme na dobre rozohriatom oleji.
-
7
Suroviny na omáčku zmiešame a podávame spolu s chrumkavými cibuľovými krúžkami.
Diskusia k receptu