Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke fotorecept

zirafninka1 - fotkazirafninka1, 13. februára 2011

Pšenično - sójové rezance utopené v pivnej omáčke. Ako prílohu podávame napríklad divokú ryžu.

Suroviny

300 g
3 - 4 PL
1 ks
4 ks
400 ml
100 ml
1  PL




Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji opekáme Goody foody (pšenično-sójové) rezance.

    Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Jarnú cibuľku nakrájame na kolieska, červenú cibuľu na väčšie kocky.

    Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rezance z panvice vyberieme a odložíme nabok. V panvici osmažíme cibuľu.

    Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Potom prilejeme pivo a vývar. Dochutíme soľou, čiernym korením. Pridáme ocot a kari korenie.

    Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Omáčku necháme na miernom ohni zredukovať, prípadne zahustíme solamylom. Do hotovej omáčky prihodíme opečené pšenično - sójové rezance.

    Pšenično - sójové rezance v pivnej omáčke (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

janger
Psenicno-sojove rezance sice nepouzivam, ale myslim, ze sa to da nahradit aj kuracinkou. Recept vyzera velmi dobre!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia