
Slivkový koláč naopak - pečený v remoske
Koláč som piekla v hliníkovej remoske, ktorá má už vyše 41 rokov. Koláčiku to na chuti vôbec neubralo....

Tekvicové šatôčky
Šatočky z lístkového cesta poznáme všetci. Ale keďže k jeseni pre mňa neodmysliteľne patria jedlá z...

Stopkový zeler zapečený so syrom
Málo práce, výborný výsledok. Tak by sa dalo charakterizovať toto jedlo....

Bezlepkový kysnutý koláč na plech s blumami a mandľovou mrveničkou
Kysnutý koláč na plech s akýmkoľvek ovocím je vždy dobrý nápad....
Halloweenska kaša à la Muki
Halloween za dverami a tekvicová sezóna v plnom prúde. Vyskúšaj tento nutričný vynikajúci recept. Ver...

Šalát s dressingom NEPALIS
Šalátik bohatý na vitamíny, živé enzými, minerálne látky, aj betaglukány "vlastní", je teda...

Slivkový rez s makovou zmrzlinou
Smotanu, mascarpone, cukor a citrónovú kôru dáme do hrnca na mierny oheň a privedieme do...

Hrianky s hubovou nátierkou
Šampiňóny očistíme, umyjeme, osušíme a 2 – 3 z nich nakrájame na plátky, zvyšné...

Tekvicová polievka s bezlepkovými hriankami
Viete, čo človeka dobre zahreje na sklonku chladného dňa? Chutná polievka!...

Sterilizovaný základ na paradajkovú polievku
Pri zaváraní trochu roboty, ale v zime si uvaríme polievku ako z čerstvých paradajok.

Jesenná odysea
Tento recept je úplne perfektní uz vo svojej podstate prvýkrát som ho videla v jedenej relácii o...

Dubákové rizoto
Radi chodíme na huby keď je čas. A keď sa podarí nazbierať, musí byť rizoto!...

Tofu Raffaelo
Tofu a banán rozmixujeme, pridáme naboptnané hrozienka, posekané alebo pomleté orechy a podľa chuti med....

Farfalle s hríbikmi
Huby očistíme a pokrájame na štvrtiny, cibuľu pokrájame a speníme na oleji, pridáme huby a...

Prekladané zemiaky Keka
Sú tu vitamíny, enzými, minerály, antioxidanty, pre diabetikov škrob, tiež niečo proteínov...

Pečené zemiaky s kyslou rybou
Zbadala som tu recept na plnené zemiaky a napadlo ma jedlo, čo som prvý raz ochutnala...

Mrveničkové muffiny so slivkami
Múku zmiešame s ovsenými vločkami a cukrom. Pridáme roztopené maslo a spracujeme na mrveničku.

Tekvicový cheesecake s bielou čokoládou
Cesto: V miske vymiešame zo surovín tuhé cesto. Tortovú formu vymastíme maslom a rovnomerne ju vystelieme cestom, aby okraje...

Šalát z červenej kapusty s chrenom
Šaláty sú mojou obľúbenou časťou jedál. Iné robievam na jar a v lete, iné na jeseň a v zime....

Farebná nádivka ZELENIŇÁK
Jedlá zo zeleniny NIKDY nemôžu byť nechutné, leda že by sa čosi pokazilo počas ich prípravy....