Tekvicové cestoviny s údenou bryndzou
Janko Dudáš
šéfkuchár športovo-rekreačného centra Marina Liptov v Bobrovníku, 25. septembra 2017
šéfkuchár športovo-rekreačného centra Marina Liptov v Bobrovníku, 25. septembra 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Upečenú tekvicu hokaido popučíme, pridáme múku, olivový olej a vajcia. Vypracujeme tvrdšie cesto, ktoré pokrájame na širšie rezance a uvaríme ich v osolenej vode (asi 2 minúty).
- 2
Maslovú tekvicu odšťavíme a na miernom ohni zredukujeme na hustú omáčku. Ochutíme soľou a korením. V omáčke prehodíme cestoviny, ktoré podávame s bryndzou.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu