Tekvicové cestoviny s údenou bryndzou

Janko Dudáš
šéfkuchár športovo-rekreačného centra Marina Liptov v Bobrovníku, 25. septembra 2017
Tekvicové cestoviny s údenou bryndzou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

50 g upečená
200 g
2 ks
20 ml
300 g
500 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Upečenú tekvicu hokaido popučíme, pridáme múku, olivový olej a vajcia. Vypracujeme tvrdšie cesto, ktoré pokrájame na širšie rezance a uvaríme ich v osolenej vode (asi 2 minúty).

  2. 2

    Maslovú tekvicu odšťavíme a na miernom ohni zredukujeme na hustú omáčku. Ochutíme soľou a korením. V omáčke prehodíme cestoviny, ktoré podávame s bryndzou.

Diskusia k receptu