Šalát z lesných húb

redakcia - fotkaredakcia, 2. septembra 2009
Šalát z lesných húb
Foto: Pravda: Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
40 g
50 g
10 g
50 g
20 g
Dresing:
10 g
30 g
10 g
10 g




Postup

  1. 1

    Na panvici zarestujeme huby, pridáme najemno nasekanú šalotku, okoreníme, osolíme, zastrekneme bielym vínnym octom, pridáme varené krúpy.

  2. 2

    Dresing: Všetko zľahka rozmixujeme na ľahký dresing. Pri servírovaní môžeme použiť listový šalát, poprípade opečené pečivo, tyčinky z lístkového cesta.

  3. 3

    Servírujeme s dresingom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia