Hubový závin

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 - 400 g
1 KL
50 g
1/2 KL
2-3 ks




Postup

  1. 1

    Očistené huby nakrájame na menšie kúsky. Na tuku speníme nakrájanú anglickú slaninu a nakrájanú cibuľu, pridáme huby, rascu, korenie a soľ a dusíme domäkka. Nakoniec vmiešame vajcia a necháme ich zraziť, podľa chuti dokoreníme.

  2. 2

    Lístkové cesto tenko vyvaľkáme, rozotrieme naň hubovú zmes, posypeme nakrájanou vňaťou a stočíme do závinu.

  3. 3

    Dáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme trochou rasce a pečieme v horúcej rúre.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia