4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené huby nakrájame na menšie kúsky. Na tuku speníme nakrájanú anglickú slaninu a nakrájanú cibuľu, pridáme huby, rascu, korenie a soľ a dusíme domäkka. Nakoniec vmiešame vajcia a necháme ich zraziť, podľa chuti dokoreníme.
- 2
Lístkové cesto tenko vyvaľkáme, rozotrieme naň hubovú zmes, posypeme nakrájanou vňaťou a stočíme do závinu.
- 3
Dáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme trochou rasce a pečieme v horúcej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu