4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Očistené huby nakrájame na menšie kúsky. Na tuku speníme nakrájanú anglickú slaninu a nakrájanú cibuľu, pridáme huby, rascu, korenie a soľ a dusíme domäkka. Nakoniec vmiešame vajcia a necháme ich zraziť, podľa chuti dokoreníme.
- 2
 Lístkové cesto tenko vyvaľkáme, rozotrieme naň hubovú zmes, posypeme nakrájanou vňaťou a stočíme do závinu.
- 3
 Dáme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme trochou rasce a pečieme v horúcej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu