Kačacie prsia
Kačacie prsia

Medom glazované kačacie prsia s čakankou

Martin Novák
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 7. februára 2020
Medom glazované kačacie prsia s čakankou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

400 g
100 g
100 g
500 g
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kačacie prsia opekáme na koži dozlata, pridáme med a obalíme mäso, potom osolíme a necháme odpočívať. Môžeme posypať bylinkami.

  2. 2

    Bataty varíme s mliekom a so soľou domäkka a potom rozmixujeme na hladké pyré.

  3. 3

    Čakanky opečieme na masle so soľou, pridáme med a pomaly opekáme dozlata za stáleho oblievania.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: