Medom glazované kačacie prsia s čakankou
Martin Novák
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 7. februára 2020
šéfkuchár Šimák Zámok Pezinok, 7. februára 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kačacie prsia opekáme na koži dozlata, pridáme med a obalíme mäso, potom osolíme a necháme odpočívať. Môžeme posypať bylinkami.
- 2
Bataty varíme s mliekom a so soľou domäkka a potom rozmixujeme na hladké pyré.
- 3
Čakanky opečieme na masle so soľou, pridáme med a pomaly opekáme dozlata za stáleho oblievania.
Tiež kačacie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu