Gaštanový dezert
Gaštanový dezert

Mousse z bielej čokolády s gaštanmi

Kvetoslava Sláviková
šéfcukrárka Hotela Zochova chata v Modre–Piesku, 21. februára 2022
Mousse z bielej čokolády s gaštanmi
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6-8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

1 l
250 g
500 g uvarené




Postup

  1. 1

    Smotanu vyšľaháme. Čokoládu roztopíme nad parou. Gaštany posekáme.

  2. 2

    Do šľahačky vmiešame rozpustenú čokoládu a gaštany. Dáme schladiť.

  3. 3

    Namiesto rastlinnej šľahačky môžeme použiť aj „normálnu“ so stužovačom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia