Mousse z bielej čokolády s gaštanmi
Kvetoslava Sláviková
šéfcukrárka Hotela Zochova chata v Modre–Piesku, 21. februára 2022
šéfcukrárka Hotela Zochova chata v Modre–Piesku, 21. februára 2022
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6-8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Smotanu vyšľaháme. Čokoládu roztopíme nad parou. Gaštany posekáme.
- 2
Do šľahačky vmiešame rozpustenú čokoládu a gaštany. Dáme schladiť.
- 3
Namiesto rastlinnej šľahačky môžeme použiť aj „normálnu“ so stužovačom.
Tiež gaštanový dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu