Rybacia polievka s kyslou kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 9. októbra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
300-350 g
40 g
1 ks
40 g
1 l
50 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Rybu očistíme a v troške osolenej vody podusíme. Na masle opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, zaprášime múkou a opražíme.

  2. 2

    Zriedime vývarom z húb, pridáme horúcu vodu, chvíľu povaríme a nakoniec ochutíme paradajkovým pretlakom.

  3. 3

    Na tanier položíme kúsok ryby, PL hustej kyslej smotany a zalejeme horúcou polievkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia