![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tortilla à la pizza
Každú tortilu potrieme kečupom, na kečup dáme šunku, nastrúhaný syr, posypeme oreganom a zrolujeme....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Výborný obed z jedného pekáča
Cibuľu a cesnak nasekáme nadrobno a chvíľu orestujeme na troche oleja. Po pár minútach pridáme mleté...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cibuľovo-zemiakový nákyp
*Tento recept ma pred rokmi zaujal v prílohe denníka Korzár svojou jednoduchosťou. Jedlo nám chutilo, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mexické tortily
Cibuľu nasekáme nadrobno a orestujeme ju na olivovom oleji. Pridáme mleté mäso, podlejeme trochou vody...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané cestoviny s hubami
Lesné huby sú výborným zdrojom látok, ktoré rastliny neobsahujú, a sú pre náš organizmus prospešné....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaky zapečené s cviklou
Cvikla je veľmi zdravá zelenina a dá sa pripraviť na mnoho spôsobov.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané plnené žemle
Do misky dáme vajcia, ktoré rozhabarkujeme vidličkou, osolíme a okoreníme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie mäso s cestovinami, hubami a paradajkami
Výborná kombinácia mäsa a húb poteší naše chuťové poháriky. Príprava rýchla, zvyšok dokončí za nás...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pór zapečený so zemiakmi
Jednoduché jedlo, ktorého príprava netrvá dlho. Kto má rád pór, príde si na svoje....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené šampiňóny portobello
Verzia plneného a zapekaného portobella, ktorá nielen chutí, ale aj dobre vyzerá.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Božský obed z jedného pekáča
Mäso nakrájame na menšie kocky. Osolíme, okoreníme a opražíme na troche oleja. Vyberieme z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mleté mäso medzi dvomi vrstvami
Mleté mäso, klasika mojej v kuchyne, sa mi už prejedlo. Siahol som po inovácii, v ktorej hlavnú pozíciu zaujal syr ricotta a zachutilo nám aj v tejto podobe....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané rožky s Nivou a klobáskou
Tento recept som si obľúbil ešte za čias komančov, jednoduché, rýchle a lacné pohostenie pre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šampiňónový pekáčik s novými zemiakmi
Potreboval som minúť zásobu čerstvých šampiňónov, tak mi prišiel pod ruky tento fajn recept....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené špirálovité makaróny so syrovou omáčkou
Pritrafilo sa mi vrecúško zvláštnych makarónov v tvare špirál, predávaných pod označením Cavatappi № 87....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zabíjačkové zemiaky
Keďže ešte nepominul čas zabíjačkových špecialít a mnohí z nás majú ešte aj dostatočné zásoby kvasenej kapusty v súdku, ponúkam Vám tento jednoduchý a chutný recept....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chalupárske zemiaky zapečené s hubami
Verte mi, prosím, že najradšej ich robím a mám s čerstvou „úrodou“ vlastnoručne nazbieranej zmesi čerstvých, či sterilizovaných húb....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané zemiaky s cuketou a mletým mäsom
Už pár týždňov som mal v hlave približný recept a až dnes som sa konečne doňho pustil....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Prekladané zemiaky s údeným mäsom
Jednopekáčový chutný obed alebo večera, čo máme radi. Množstvo surovín závisí od toho, aké...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fettuccine zapečené s jadrovníkmi čerstvých paprík
Variantov prípravy jadrovníkov, alias „srdiečok“ čerstvých veľkoplodých paprík je naozaj mnoho. Ja ich úspešne používam aj vo svojej kuchyni už vyše polstoročia a vždy ma ešte napadne nová možnosť....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané tortily taquitos
Očistené a na kocky nakrájané zemiaky uvaríme. Keď sú mäkké, vodu zlejeme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelný prejt z kysaného zelí
Zelný prejt z kysaného zelí je další z mnoha receptů, při kterém lze elegantně zužitkovat zbylé dušené kysané zelí. Pokrm je velmi sytý a chutný....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaky zapečené s mletou teľacinou
Vyše polroka som „laboroval“ so svojou infikovanou nohou a tak mal dostatok času na potulky so svákom Google-om...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Skladané zemiaky à la Hujer
Plním želanie „kuchára“ a pridávam sem jeho recept na skladané zemiaky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Koložvárska kapusta od „piliny“
Pokrájame si cibuľu nadrobno, k tomu niekoľko strúčikov cesnaku a osmahneme na oleji...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fantastické zapekané cestoviny s kuracím mäsom
Tento recept je špecifický svojou jednoduchosťou a fantastickým výsledkom :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Buřtíky na černém pivě
Tak zkusím zase přidat něco z nezdravé kuchyně. Je to nezdravé, ale dobré a co nás nezabije, to nás posílí....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestoviny so sušenou zeleninou
Zapečené cestoviny so sušenými paradajkami, sušenou paprikou, salámou a syrom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené špagety s enciánom
Špagety uvaríme klasicky v osolenej vode. Scedíme a vsypeme späť do hrnca.