Kuracie mäso s broskyňou a so syrom fotorecept
Foto: tatianka2008
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si kuracie mäso podľa počtu porcií. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou.
- 2
Na troche oleja mäso orestujeme z každej strany cca 10 minút, kým trocha nechytí farbu.
- 3
Pripravíme si plech, na ktorý dáme olej, cibuľu a poukladáme orestované mäso. Na každý kúsok dáme plátok šunky a broskyne.
- 4
Prikryjeme alobalom a dáme piecť do rúry na 180 stupňov cca 30 minút. Potom vyberieme plech, odstránime alobal a na každé mäso, poukladáme ešte plátok syra.
- 5
Vrátime naspäť do rúry už bez alobalu a necháme tak 3-5 minút piecť, kým sa neroztopí syr. Vyberieme z rúry a môžeme podávať, napríklad s hranolkami alebo ryžou. Dobrú chuť.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu