
Ušká (orecchiette) trochu netradične
Netradične, pretože tradične sa tento typ cestovín pripravuje buď s brokolicou alebo sa robia broccoleti či...

Talianske biscotti
Biscotti patria v Taliansku k Vianociam a jedia sa na raňajky s espressom, kapučínom alebo s...

Základné biele rizoto s parmezánom
Vyskúšajte prípravu základného rizota krok za krokom....

Pizzòccheri della Valtellina
Pizzoccheri - čítaj piczókeri, je druh cestovín z pohánky, ktoré majú tradíciu v talianskom regióne Valtellina....

Il vitello tonnato (roastbeef s tuniakovou omáčkou)
Roastbeef (teľacie mäso) s tuniakovou omáčkou je typický recept z Piemontu, veľmi jednoduché (aj ako predjedlo) na prípravu....

Rizoto s prosciuttom a so špargľou
Fantasticky jemné rizoto s chrumkavými kúskami špargle....

Pesto di Carciofi (artičokové pesto)
Toto je alternatíva klasického bazalkového pesta, je to skôr artičokový krém....