Paprikáš z kuracích srdiečok
V časoch mojeho detstva na Barčianskej č. 32 v mojich milovaných rodných Košiciach bolo kuracie srdce...
Hubový paprikáš
Varím rád už od čias ranného detstva. Nemali sme s bratom sestru a tak nás naša...
Plnená paprika
Plnenú papriku pozná určite každý a v každej domácnosti má svoje miesto. Táto verzia je presne...
Nátierka z opečenej cukety a papriky
Aktuálne je sezóna cukety, tak prečo z nej neurobiť aj jedlo vhodné na raňajky? Čo tak...
Pečená paprika
Jednoduché jedlo, ktoré môže byť ako hlavné alebo ako príloha. Ja som ho dnes robila ako...
Kuracia pečeň restovaná s paprikou
Chutný variant, tentoraz s klasickou, ktorý nahradil slovenskú ryžu. Ako prílohu však môžete zvoliť...
Šampiňóny plnené bryndzou
Od malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my...
Kuřecí stehno s paprikovou omáčkou a domácími bramborovými noky
Kuřecí stehna osolíme a opepříme a na oleji s máslem opečeme zprudka po obou stranách. Pak...
Kurací perkelt
Jedno z našich obľúbených netureckých jedál :-) Niekto to volá paprikáš a niekto perkelt a to dokonca aj tu v Maďarsku. Stačí k nemu vybrať už len prílohu a skvelý obed je na stole....
Tava vo fľaši
Tava je veľmi chutné turecké jedlo, ktoré robievam najmä v lete z čerstvej zeleniny. A...
Rýchle cestoviny
Určite to poznáte, keď potrebujete pripraviť rýchly obed alebo večeru a v chladničke máte len základné...
Domáca kapiová nátierka
Kapiovú nátierku si môžeme pripraviť doma na celý rok, najviac ju však využijeme v zimnom období....
Srbský jelení močing
Z tohto mäsa nemusí byť vždy len guláš, dá sa urobiť aj takto. Vychádzal som...
Segedínsky guláš
V slovenských domácnostiach veľmi obľúbená klasika z kyslej kapusty a bravčového mäsa, ktorá dodá telu množstvo...
Paprikáš podľa Roba Pappa
Aký je rozdiel medzi paprikášom a perkeltom? Uvidíte v dnešnom videu so spevákom Robom Pappom, ktorý...
Paprikáš z hlivy ustricovej
Huby, zvlášť čerstvé, majú v našej rodinnej kuchyni „po praslici aj po meči“, nezastupiteľné miesto....
Jednoduché domáce lečo
V sezóne paprík a paradajok si určite nenechajte ujsť šťavnaté lahodné lečo. Chutí výborne samotné, ...
Opekané kuracie so zeleninou
Rýchly a ľahký obed, môže sa podávať s ryžou alebo len tak.
Plnená paprika trochu inak
Sú jedlá, ktoré sa ani pri veľkej snahe nedajú lákavo nafotiť. O to lepšie však...
Šťavnatá kuřecí barevná sekaná
Maso umeleme na jemno, osolíme a opepříme, přidáme mletou papriku. Na pánvi na...
Hubový paprikáš
Ochutnajte výborný hubový paprikáš podľa receptu známej televíznej svokry Gizky Oňovej a šikovného šéfkuchára Petra Vargu.
Ezme
Ezme je jeden výborný šalát z tureckej kuchyne. Zelenina v ňom je krájaná na drobno a...
Šalát zo surimi tyčiniek a papriky tricolore
Chutný šalátik zo surimi tyčiniek alebo z krabích tyčiniek.
Kurací paprikáš s cuketkou a zelerovými stonkami
Som náležite hrdý na pestrosť slovenskej kuchyne, ale i šikovnosť rúk jej nežnejšej, s prepáčedním,...
Plnené pečené papriky podľa Jany Hubinskej
Herečka a speváčka Jana Hubinská nám v tomto videu predstaví chutný letný recept na plnené papriky.
Výborný šalát z pečenej papriky
Napriek tomu, že som mäsový typ, tento šalát mám veľmi rada....
Zaváraná paprika v paradajkovom náleve
Paprika v sladko-kyslom náleve je jemná a dobre si zachováva farbu po sterilizácii. Podávam ju hlavne k mäsitým jedlám a zapekaným zemiakom....
Cuketovo-fazuľové lečo
Každý má svoju zaužívanú verziu leča, toto je tá moja. Je to ideálne ľahké letné...
Papriky s vajíčkom
Horúce letné dni nás nabádajú skôr k leňošeniu a ja ponúkam receptík, ktorý ani zďaleka nemôže...
Treska so zázvorovou omáčkou podľa Kataríny Jesenskej
Pozrite si ako moderátorka a producentka Katarína Jesenská pripravuje tresku s voňavou pikantnou smotanovou omáčkou.