Šampiňóny plnené bryndzou
Od malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my ako deti volali. A dokonca kedysi aj vlastnoručne Zobraziť celý popisOd malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my ako deti volali. A dokonca kedysi aj vlastnoručne zbierali. Tieto sú však z obchodu, naplnené bryndzou, ktorú môžem na všetky spôsoby.
príprava
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Šampiňóny si vydlabeme a vydlabané vnútro pokrájame na menšie časti.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú zelenú a červenú papriku (alebo inú ľubovoľnú zeleninu).
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Necháme trošku vychladnúť a primiešame bryndzu.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Pripravenou zmesou plníme šampiňóny. Pečieme na 200°C asi 15 minút.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu