Šampiňóny plnené bryndzou
Foto: skatulka
Od malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my ako deti volali. A dokonca kedysi aj vlastnoručne Zobraziť celý popisOd malička mám problém či ide o šampiňóny alebo šampióny, lebo práve tak sme ich my ako deti volali. A dokonca kedysi aj vlastnoručne zbierali. Tieto sú však z obchodu, naplnené bryndzou, ktorú môžem na všetky spôsoby.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Šampiňóny si vydlabeme a vydlabané vnútro pokrájame na menšie časti.
-
2
Na oleji speníme cibuľku, pridáme pokrájanú zelenú a červenú papriku (alebo inú ľubovoľnú zeleninu).
-
3
Necháme trošku vychladnúť a primiešame bryndzu.
-
4
Pripravenou zmesou plníme šampiňóny. Pečieme na 200°C asi 15 minút.
Diskusia k receptu