Zeleninová nátierka
Zeleninová nátierka

Nátierka z opečenej cukety a papriky fotorecept

peterkub - fotkapeterkub, 11. septembra 2019
Nátierka z opečenej cukety a papriky (fotorecept)
Foto: peterkub

Aktuálne je sezóna cukety, tak prečo z nej neurobiť aj jedlo vhodné na raňajky? Čo tak zdravá zeleninová nátierka.

10
porcií
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 hlavička
3 vetvičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cuketu a cibuľu ošúpeme a spoločne s paprikou nakrájame na drobné kocky. Zeleninu opečieme na olivovým oleji.

    Nátierka z opečenej cukety a papriky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Necháme na chvíľu vychladnúť. Zatiaľ si očistíme cesnak a tymian nakrájame na drobnejšie kúsky, pridáme mleté čierne korenie a soľ. Všetko spoločne zmixujeme. Dobrú chuť.

    Nátierka z opečenej cukety a papriky (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: