Bravčové plátky na šťave s korením gyros
Foto: mojaradost
Mäsko je výborné, voňavé, u nás chutí každému.
5
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne vyklepeme, posolíme, posypeme mletým čiernym korením a korením gyros. Sprudka opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Do výpeku pridáme trochu oleja a nadrobno pokrájanú cibuľu a opražíme dosklovita.
- 2
Mäso vrátime späť do nádoby s opraženou cibuľou, pridáme trochu mletej červenej papriky, podlejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka za občasného miešania. Podľa potreby podlievame horúcou vodou. Môžeme zahustiť solamylom, rozmiešaným v troche studenej vody.
- 3
Podávame so zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou. Dobrú chuť!
Tiež bravčové mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
super, mám radosť že Vám chutilo:))