
Kapor s trikolórou pečených paprík
Vraj do tretice všetko dobré! Preto pridávam tentoraz môj vlastný recept na úpravu ľahkostráviteľných filetov z mladého...

Strapatý marinovaný losos na šošovici
Soľ, korenie a pomarančovú kôru zmiešame. Filety z lososa z každej strany vyváľame v pripravenej...

Treska v zeleninovej pare s tekvicovým krémom
Cibuľu nasekáme a na troche oleja orestujeme. Koreňovú zeleninu očistíme, nakrájame na menšie kusy, pridáme...

Perkelt z kuracích pŕs do plaviek
S mojím krajším „JA“ sa poznáme od 1. januára 1964, presne 17,30 SEČ, teda vyše 60 rokov....

Treska v bylinkovo-pivovom cestíčku
Nech netečie len do hrdla, ale aj do hrnca. Najmä k mäsu; kvasinky ho robia lahodnejším a zvýraznia chuť. Navyše...

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou
Tento pokrm můžete doplniti o jinou sezonní zeleninu . Moje recepty najdete na http://inkitchenopen. blogspot. cz/

Kačacie stehná na kyslej kapuste
Kačacie mäso je chutné, nech je pripravené akokoľvek....

Husacie stehno s cibuľovým čatní a batatovou omáčkou
Husacie stehná očistíme, odsekneme chrupavku a nasolíme. Na panvici ich opečieme, potom poukladáme do plechu, ...

Grilovaný morský vlk s pečenou špagetovou tekvicou a s tymianovým osúchom bez lepku
Dnes máme pre vás recept, ktorý môžete využiť ako obed, večeru alebo aj pri slávnostnej hostine....

Pikantná kačica
Kačica je veľmi chutná hydina vďaka tuku, ktorý obsahuje. Preto je na vyváženie veľmi vhodné použiť zeleninu....

Jemnohydinová nátierka Vták Ohnivák
Túto nátierku som "zmajstrovala" na pikantno, takže sa popri nej dobre popíja extraktívnejšie, silnejšie, ...

Krevety v kynutém bramborovém těstíčku
Kynuté bramborové těstíčko, které nám zůstane po obalení krevet, použijeme na usmažení vynikajících bramborových placek....

Nemrkvová čína
Fajn recept pre tých čo patria do klubu "Nemám rád mrkvu", ktorá do číny neodmysliteľne patrí

Ryžovo-tuniakový šalát
Máte chuť na jednoduché a svieže jedlo? Tuniak, artičoky, olivy... všetko, po čom...

Jahňacina s fazuľou a jarnou cibuľkou
Jemné plátky jahňacieho mäsa s korenenou fazuľou – takto božsky chutia zdravé bielkoviny.

Sardinkový koláč
Koláč s olivovým olejom, sardinkami a paradajkami je typický pre Stredomorie, vyskúšajte si ho urobiť...

Zapečené bravčové stehno na smotane s provensalskými bylinkami
Nevedela som, čo v nedeľu na obed, tak som trošku improvizovala. Vyskúšajte, bude...

Segedínske miešané mäso
Mäso pokrájeme na kocky, opražíme v rozohriatej masti, pridáme cibuľu, pokrájaný bôčik a znovu opražíme. Podlejeme vývarom,...

Králik so smrčkovou omáčkou s vínom
Umyté králičie stehná vložíme do hrnca spolu s ošúpanou koreňovou zeleninou, tymianom, jedným bobkovým listom, osolíme,...

Vietnamské šalátové wrapy s hovädzím mäsom
Ľahké a jednoduché, aj keď sa tak na prvý pohľad nezdá. Nám všetkým veľmi chutia,...

Losos s hnedou ryžou a sójovou glazúrou
Chceli by ste pripraviť vynikajúcu a zdravú večeru v krátkom čase? Tento recept na lososa s ryžou a sójovou glazúrou je perfektnou voľbou....

Morčacie stehno na zemiakovom nákype
Sme mäsožravý národ. A predsa máme voči mäsu veľa dlžôb. Počínajúc nedostatkom lokálnej čerstvej...